MissRedHead

Min klippa i stormen

Alltså jag vet att jag har sagt det förut men min sambo är verkligen helt underbar! När livet blåser hårt och jag behöver en klippa att luta mig mot, då finns han alltid där till hundra procent. Och även dagar när jag själv knappt är medveten om att jag behöver det så vet han exakt vad jag behöver och hur jag mår.

Att ha någon som vid glada dagar delar dom med dig och vid stormiga dagar hjälper dig framåt det är verkligen vad som gör livet underbart. Att känna att man alltid har varandra, i vått och torrt och utan undantag det är den absolut bästa känslan! Jag har aldrig tidigare träffat någon som min sambo, jag trodde inte ens att den tryggheten, kärleken, romantiken och stödet gick att finna i en och samma person. Jag hoppas innerligt att vi för alltid får ha varandra i våra liv, för han är verkligen min bättre hälft och den jag inte vill behöva vakna upp utan – någonsin!

Som avslut av detta kärleksbubblande inlägg vill jag visa dom otroligt vackra blommorna som han gav mig efter jobbet i fredags när han visste att mitt humör inte var på topp – hur fina liksom?!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats