MissRedHead

Så enkelt, så snabbt men såå gott!

För ett tag sen så berättade jag för er att jag hade trillat över ett väldigt enkelt och gott recept på musli. Jag äter det fortfarande och tycker att det är så himla gott och det vad som är ännu bättre är ju att det är så himla lätt att göra det och går så väldigt snabbt.

I veckan var det återigen dags att göra en ny sats och det gick såklart lika smidigt som alltid och jag vill därför dela med mig av det här receptet. Vill man sedan smaksätta detta med torkade bär, frukt eller russin eller något annat så kan jag lova er att det blir jättegott. Det går också att ringla lite honung eller sirap över om man vill ha någonting sött fast jag personligen tycker inte att det behövs 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats