Så stark, egensinnad och tuff | MissRedHead

MissRedHead

Annons

Så stark, egensinnad och tuff

Jag är så otroligt imponerad av min dotter just nu när allting är som det är. Eller alltså det har jag väl alltid varit egentligen men extra mycket nu. Hon är så otroligt stark och tuff. Hon accepterar läget utan sin pappa på ett otroligt bra sätt även om hon ofta den sista tiden har ropat på honom som om hon tror att han ska komma då. Men det är nästan bara vid middagsbordet, annars nämner barnen inte honom så mycket. Fast man märker ju att saknaden är stor och speciellt från Benjamins sida. Även om han nog är väldigt besviken och sårad på hur J har skött saker och ting och framförallt satt sin nya lilla snärta framför dom, Benjamins känslor går verkligen upp och ner värre en någonsin nu och det är svårt att handskas med och det tar på oss alla såklart, Men påverkas ju av det och det gör ont att se hur hårt han tagit detta. Där av att jag blir så imponerad av lilla F för jag trodde verkligen att hon som var pappas flicka skulle ta det så himla mycket hårdare än vad hon faktiskt har gjort.

IMG_5227 IMG_5367 IMG_5370

Hon är så himla glad och sprallig, skänker sån lycka och en massa positiv energi.
Familjens lilla lyckopiller helt klart. Och när dagarna känns tuffa och storebror löper amok så är det hon som får mig att le och orka kämpa vidare. Hon bjuder verkligen på sig själv med sina minspel, sina små danser och sina andra små egenheter. Hon är otroligt svår att vara arg på men som tur är ger hon mig sällan en anledning till att vara arg på henne heller. Hon imponerar så otroligt på mig den här lilla bönan.

Att få vara mamma till mina små troll gör mig till världens lyckligaste. Dom gör mig så stolt och jag kan aldrig någonsin förstå hur man kan vilja vända dom ryggen och leva utan dom! <3

IMG_5866

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
missredhead

Kommentera

  1. missredhead
    missredhead

    Kan heller inte förstå hans sätt att agera! Och det är nog det som är svårt med detta, alla frågetecken och oklarheter 🙁 men jag är glad att lilla F tar det bra. Benjamin där emot mår inte så bra i allt detta 🙁

    Kram, hoppas ni har det bra <3

  2. Linda

    Härligt att hon är som hon är trots det J har gjort! Jag kan inte förstå hur man kan göra som han gjort. Mycket tråkigt måste jag erkänna!! Men ni är starka alla 3 oavsett <3

Annons
stats