MissRedHead

Tjejer på vift

På lördagen för två veckor sen så startade jag och Steven morgonen med att gå ut och ta en härlig promenad ner till vattnet innan barnen vaknade. Vi tog oss upp på ett av bergen och njöt av att se den vackra utsikten och morgonen gry. Att bo så här är verkligen en lyx tycker jag. Vi har verkligen hittat vårat paradis på jorden!

Sen efter frukosten tog jag och lilla F bilen och åkte hem till min mamma och styvpappa. Jag kände att jag ville komma iväg lite och så tänkte jag att det kunde vara bra för resten av familjen. Benjamin hade sin flickvän över så han var ju upptagen och eftersom att vi hade Stevens son den helgen så tänkte jag att om jag och F åker iväg så får dom två lite egentid.

När vi kom till min mamma så åt vi lunch tillsammans med henne och Anders och så mös vi såklart runt lite sen så som man gör när man är hos sina föräldrar/morföräldrar. Och innan vi begav oss hemåt så var min styvpappa snäll och bytte till sommardäck på min bil och så hjälptes han och F till att packa in däcken i bilen sen. För nu när vi har ett eget garage så kan vi ju faktiskt ta hem mina däck och förvara dom hos oss istället.

Mot eftermiddagen åkte vi hemåt för att äta en gemensam middag med resten av familjen. Tyvärr hade Stevens son velat åka hem (någonting han sagt redan kvällen innan) så S ville ju inte tvinga honom att vara kvar emot sin vilja och vad han en föreslog att dom skulle hitta på så sa J nej, så han körde hem honom till hans mamma. Det är ju klart att det känns jättetråkigt för Steven men att tvinga honom att stanna hela helgen hade ju inte gjort saken bättre. Så vi tappade en familjemedlem den helgen. Men Benjamins flickvän stannade på middag och det blev ju jättetrevligt, för hon är verkligen en supermysig tjej med mycket humor och lätt till skratt. Hon är verkligen super söt 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats