MissRedHead

Vårt paradis på jorden

När vi köpte det här huset så kunde jag aldrig tro att det skulle bli så här bra. Jag har verkligen funnit min plats på jorden, ett ställe som oavsett vardag eller helg ger mig ett lugn och skänker mig så mycket lycka. Att vakna varje dag och oavsett snö eller sol bli betagen av utsikten och den vackra naturen med alla sina fina djur det är för mig magiskt. Vi har hittat våran plats på jorden.

Förra helgen bjöd på en del skönare grader trots minusgrader på nätterna, vilket gjorde att jag knappt ville gå in alls, Jag började morgonen med en tidig promenad då frosten fortfarande låg kvar i gräset men solen värmde skönt.

Jag tog mig först ner till vattnet där jag bara stod och tittade på det vackra spegelblanka vattnet och sen gick jag hemåt och så gjorde jag mig en kopp te som jag sedan satt med ute på altanen i väntan på att resten av familjen skulle lämna sina sängar.

Resten av dagen blev sen väldigt lugn. Den startade såklart med F1 på morgonen och sen lite påtande i trädgården såklart för det hör ju till den här tiden på året. Sen hoppade F lite studsmatta men annars blev det en väldigt lugn och skön dag hemma för Benjamin var sängliggandes med feber. Dagen avslutades såklart med en promenad på kvällen då solen fortfarande sken och spred ljus över vårt hem, man vill ju helst inte gå in när solen fortfarande är uppe.

På söndagen sen var det dags för mig att åka till Farsta och fixa naglarna hos Sandra som jag tycker är så otroligt duktig. En stund som jag uppskattar väldigt mycket att ha en gång i månaden. Den här gången fick jag med mig resten av familjen också men dom gjorde annat såklart när jag fixade naglarna. Uppfriskande rosa blev det den här gången för att sätta lite färg inför påsken och jag är verkligen så otroligt nöjd!

Efter det stannade vi till på nyöppnade Change Lingerie för att se om jag kunde hitta någon ny bh. Jag tycker nämligen det är väldigt svårt att hitta bhar som både sitter skönt och är vackra. Därför tycker jag om att köpa underkläder i butiker där dom kan sin sak och ger en bra service – precis som i denna butik. Så när vi gick därifrån innehöll min påse två nya supervackra set.

Det blev även ett par tajts från H&M som jag tänkte att jag skulle gå hemma och skrota i och så köpte Steven uppföljaren på boken vi precis har läst ut. En otroligt bra bok, så det ska verkligen bli roligt att få påbörja del 2 och se om den kan leverera samma spänning 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats